Voeg CapTalent toe als app-icoon

Wil je de site als app op telefoon gebruiken? Voeg de site dan toe tot je homescreen!

Je doet dit als volgt.

App icoon op Android

App icoon op iOS

Waarom?

Door de dynamische maatschappij waarin wij leven is onze organisatie continue in beweging. Werkzaamheden veranderen regelmatig, functies en taken verdwijnen en nieuwe worden in het leven geroepen. Iedereen die werkt is mobiel, ook binnen de gemeente Capelle aan den IJssel.
Om het juiste oekomstperspectief te realiseren stemmen wij de eisen en mogelijkheden van medewerkers en organisatie goed op elkaar af. Dit om zowel als medewerker en als organisatie optimaal en prettig te kunnen presteren. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zelf regisseur is en verantwoordelijk is voor zijn eigen succes, loopbaan en leven.

Hoe?

Het is onze passie om mensen bewust te maken en te laten bewegen om hun competenties en talenten optimaal tot uiting te laten komen. Dit zodat zij met plezier, vitaal en professioneel inzetbaar zijn gedurende hun loopbaan.

Wij investeren in mensen door aandacht te geven aan het vinden van de juiste match tussen de inhoud van het werk enerzijds en deskundigheid, bevlogenheid en verantwoordelijkheid anderzijds.

Wat?

CapTalent heeft naast een professioneel instrumentarium de deskundigheid om door middel van advisering, coaching en ondersteuning mensen te faciliteren in mobiliteit- en loopbaanontwikkeling. Wij maken mensen bewust van hun eigen talenten, competenties en capaciteiten, het omgaan met ambitie en drijfveren en het opmerkzaam zijn op kansen en mogelijkheden om optimaal inzetbaar te zijn.

Hoe kunnen we jou het beste helpen?