In beweging

“Zit ik nog wel op de goede plek, welk werk past bij mij, welke mogelijkheden heb ik met mijn competenties, ik wil mij verder ontwikkelen maar weet niet hoe”?

Omdat ieder mens uniek is wordt door de professionele loopbaanadviseurs van CapTalent veel maatwerk verricht om jou het beste te kunnen begeleiden in je (loopbaan)ontwikkeling.

Bij specifieke ontwikkelvragen op bijvoorbeeld het gebied van houding en gedrag bieden we persoonlijke coaching aan. Deze vorm van coaching helpt bijvoorbeeld om beter inzicht te krijgen in zicht in relatie tot de ander en/of de omgeving, het verhogen van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, minder stress en meer energie of het concretiseren van doelen e.d.

Afhankelijk van de vraag, de bevindingen en de tijd en energie die de kandidaat er in steekt duurt een loopbaanadvies of coachingtraject ongeveer 2 tot 4 maanden (exclusief het basisprogramma). In deze periode vinden er periodiek verdiepende gesprekken plaats met de loopbaancoach waarin o.a. de bevindingen uit vragenlijsten, testen en/of andere opdrachten worden besproken.

Voor alle diensten, gesprekken en trajecten geldt dat deze vertrouwelijk zijn. We adviseren echter wel dat de kandidaat de leidinggevende op de hoogte stelt dat men een traject volgt, dit o.a. in verband met tijdsinvestering en de eventuele ondersteuning bij het traject.

Links

Vragen of informatie?