Blijf fit door ontwikkeling

Datum: 9 maart 2021 | Nieuws, Trainingen

Als toekomstbestendige organisatie zijn wij in Capelle wendbaar en zetten wij de kwaliteiten en talenten van onze bevlogen medewerkers optimaal in. Juist nu, tijdens de corona-crisis, zien we hoe belangrijk het is om als organisatie sterk in verbinding te staan met elkaar en de omgeving.Captalent_ontwikkelen

In korte tijd moesten we ons ontwikkelen op nieuwe vaardigheden, nieuwe taken en anders samenwerken. Met het professionele instrumentarium van CapTalent helpen wij je het beste uit jezelf te halen, ook als er allerlei veranderingen op jou afkomen.

Via de CapTalent Academie bijvoorbeeld is leren en ontwikkelen slimmer en effectiever waardoor je op je eigen tempo en tijd eigenaarschap kunnen pakken op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ieder mens is uniek en krijgt bij CapTalent altijd aandacht op maat.

Door bezig te zijn met je ontwikkeling werk je aan je duurzame inzetbaarheid en blijf je fit en toekomstbestendig. 

Stel jezelf op verschillende gebieden eens wat vragen:

  • Fysiek: Hoe hou jij je lijf fit?
  • Intellectueel: Hoe hou jij je brein fit?
  • Sociaal:  Ik=Wij, Hoe maak jij verbinding?
  • Emotioneel: Hoe wordt jouw passie werkelijkheid?

Captalent_vertrouwen

Welke stap zet jij?
In ons vorige nieuwebericht hebben we je de vraag gesteld hoe jij aan de slag gaat om jouw zaag scherp te houden. Heb je hierin al een stap gemaakt?  Welke wijze je hierin ook kiest, doe het op de ‘Capelse wijze’, maak leren leuk en uitdagend en blijf breed inzetbaar nu en in de toekomst. Dit kan door je aan te melden voor de cursussen en trainingen via de CapTalent Academie.

Geen training maar je persoonlijke leerlijn samenstellen? Neem dan contact op met CapTalent om hier met één van de loopbaancoaches over in gesprek te gaan.