CapTalent geeft je kleur met Insights Discovery!

Datum: 16 april 2020 | Oriëntatie

Haal het allerbeste uit jezelf door je zelfinzicht te verbeteren. Leer onderlinge verschillen te waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit de ruimte krijgt.

Hoe het werkt

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Insights als team

Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van een organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven beter leiding, reageren flexibeler op verandering en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie. Ook de interactie met klanten verbetert.

De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken.

Meer weten?

De loopbaancoaches van CapTalent zijn gecertificeerde Insights Discovery Practitioners en werken sinds 2018 met de Insights Discovery® methodiek voor en bij uiteenlopende thema’s zoals bijvoorbeeld loopbaantrajecten, teambuilding en organisatie ontwikkeling. Heb je nog vragen neem dan contact op met Paule Kok of Harold de Kok van CapTalent

Factsheet

Voorbeeldprofiel

Youtube kleuren info

Youtube teaminfo