De Capelse Safari 4-daagse!

Datum: 7 oktober 2021 | Agenda, Bibliotheek, Events, Nieuws, Uitgelicht

Schrijf je nu in voor de Capelse Safari 4-daagse!

Van 8 t/m 11 november a.s. organiseert CapTalent diverse activiteiten, workshops, bijeenkomsten en lezingen. De Safari 4-daagse is een hybride evenement. Dat wil zeggen dat er zowel fysiek als online activiteiten zijn.

Tijdens de Safari 4-daagse staat er voor de medewerkers van de organisaties gemeente Capelle aan den IJssel en IJsselgemeenten een mooi en uitdagend programma klaar om individueel én samen actief bezig te zijn met het centrale thema ‘Veranderkracht’: samen werken aan talent, wendbaarheid en vitaliteit.

Veranderingen zijn spannend en daarom staat Safari voor samen leren, ontdekken en enthousiasme, maar vooral ook plezier!

De opening van de Capelse Safari 4-daagse vindt op 8 november a.s. plaats in het Isala Theater. Daar bieden we een “Dit is Capelle-Talkshow-Special” aan en krijgen we antwoord op de vraag ‘Waarom apen vlooien’ en zoomen we in op gedrag, gezond werken en dier bare collega’s.

De Safariweek sluiten wij af op donderdag 11 november a.s. in het Gemeentehuis met een drankje, hapje en cabaret van MiER.

Het programma is door iedereen te bekijken via de opleidingskalender op https://captalent-academie.nl/ .

Werk jij bij de gemeente Capelle aan den IJssel werkt of de IJsselgemeenten? Dan kan je je ook inschrijven via https://captalent-academie.nl/ door in te loggen.

Maar wees snel want vol = vol. Wanneer de inschrijving vol is, kan je jouw interesse tonen door te klikken op de blauwe knop ‘Plaats mij op de wachtlijst’. Bij voldoende belangstelling kijken we naar de mogelijk om nog een extra activiteit te organiseren.

Heb je nog vragen neem dan contact op met CapTalent.