Energy-class

Datum: 12 augustus 2018 | MIJWW 2018 - woensdag

In deze workshop leer je ‘alles’ over de Wet van de Aantrekkingskracht en je eigen realiteit bewust te creëren.  Aan de hand van 3 simpele opdrachten wordt je meegenomen in een nieuwe realiteit.

Het doel hierbij is om je zo positief mogelijk te voelen en  je dag zo goed mogelijk te beginnen. Het bewust kiezen voor positieve gedachten en emoties is de basis van het aantrekken van positieve gebeurtenissen in je leven. Na deze energy-class besef je dat jezelf controle hebt over je (frequentie) gedachten en gevoelens en dat je deze zelf positief kunt aansturen, in wat voor situatie je ook zit. Wil je een nieuwe baan? Een nieuwe relatie? Meer geld?  Hoe ga je om met  (werk) druk , met collega’s en met jezelf.

Hoe haal je het beste uit jezelf, thuis en op werk ? De levensgelukdeskundige leert je een nieuw dagelijks ritueel op basis van de wet van de aantrekkingskracht.

Aan het einde van de workshop zal  je andere keuzen maken en bewuster zijn van je denkpatronen en heb je een duidelijkere focus op wat je wil. 

Woensdag 14 november 2018

van 12:00 tot 14:00 uur

Locatie:
Gemeentewerf Capelle aan den IJssel
Groenedijk 10
2903 LZ  Capelle aan den IJssel