Met veranderkracht naar 2022

Datum: 16 november 2021 | Bibliotheek, Events, Nieuws, Uitgelicht

Terugblik Safari 4-daagse 2021

De tijd vliegt de Safari 4-daagse 2021 is alweer achter de rug. Door jullie actieve deelname en vele spontane en leuke reacties durven we te zeggen dat we ook dit jaar weer kunnen terugkijken op een hartstikke leuke en leerzame week. Er hebben dit jaar ruim 350 enthousiaste medewerkers uit Capelle en IJsselgemeenten meegedaan aan de meer dan 25 georganiseerde activiteiten.

Meer dan 100 enthousiaste medewerkers uit Capelle en IJsselgemeenten waren maandag 8 november 2021 (live of online) aanwezig in het Isala Theater bij de opening. De mooie ‘Capelle Talkshow Special’ stond in het teken van veranderkracht en vitaliteit met aansluitend een indrukwekkend optreden van ‘apen-expert’ Patrick van Veen.

Er waren tijdens de Safari vele ontmoetingen tussen medewerkers waarbij het omgaan met talenten, veranderingen en vitaliteit op een leuke en vaak leerzame en diepgaande manier met elkaar gedeeld zijn. Een aantal van de workshops waren zo succesvol dat we al bezig zijn om te kijken of we hier in de loop van 2022 een vervolg aan kunnen geven.

Naast de mooie en succesvolle momenten deze week hebben we helaas ook een aantal deelnemers moeten teleurstellen omdat zij van het A&O fonds geen link hebben ontvangen om deel te nemen aan de online Webinars. Uiteraard bieden we hiervoor onze verontschuldiging aan en nemen dit mee als veranderkracht voor volgende evenementen.

Wij hopen dat we jullie met de Safari week 2021 verder hebben kunnen inspireren om met kracht en vitaliteit energiek in te kunnen spelen op toekomstige veranderingen. We bedanken alle deelnemers en sprekers aan deze mooie leerzame week dan ook hartelijk voor hun bijdrage. Ook verdienen de medewerkers van de receptie, diensten en Promen catering een pluim voor hun voortreffelijke dienstverlening.

Het team CapTalent

Elsina, Harold en Paule