Online Coaching en begeleiding bij CapTalent

Datum: 16 april 2020 | Oriëntatie

Inzicht in jezelf en anderen helpt ook in de virtuele samenwerking met je collega’s. 

Ingegeven door het huidige werken op afstand is onze nieuwste update het aanbieden van ‘online-coaching’. Door de huidige, veelal thuiswerk, situatie is het natuurlijk ook goed mogelijk dat je juist nu met vragen zit die prettig zijn om met een coach te bespreken. Dit kunnen vragen zijn op loopbaangebied of juist over mogelijke onzekerheid over de huidige situatie.

Online coaching

Bij online coaching verloopt de communicatie door met je pc, laptop, tablet en/of telefoon met elkaar een live audio- en videoverbinding te maken. Je bent weliswaar niet fysiek in dezelfde ruimte als je coach, maar voert toch samen een gesprek.

ePortfolio

Afhankelijk van je (loopbaan)coachvraag heeft CapTalent tijdens de begeleiding de mogelijkheid gebruik te maken van diverse online tools (hulpmiddelen). Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van het Eelloo-platform met een groot aanbod van instrumenten zoals eAssessments, reflectie-oefeningen en vragenlijsten die samenkomen in je persoonlijke ePortfolio. Het ePortfolio is een persoonlijk online loopbaanprofiel waarin diverse opdrachten staan en waar je al jouw resultaten van vragenlijsten en huiswerkopdrachten bewaard.

Insights

Het Insights Discovery Profiel geeft je meer inzicht in zichzelf en helpt je zo in je persoonlijke ontwikkeling. Hoe dat werkt, ontdek je wanneer je jouw persoonlijk Insights Discovery profiel krijgt teruggekoppeld.

Aan de slag of meer informatie? Neem contact op met CapTalent.