(Online) trainingsaanbod

Datum: 9 februari 2021 | Nieuws, Trainingen

CapTalent faciliteert en stimuleert je ook in 2021 om je vaardigheden op verschillende manieren aan te scherpen. In de CapTalent-academie vind je het online trainingsaanbod voor het komende jaar. Blijf ook thuis bezig met je ontwikkeling en ga naar de CapTalent Academie!
 

Het is best lastig om tijdens deze periode van thuiswerken ook te werken aan je kennis en vaardigheden. Op kantoor samen leren met en van je collega’s, dat was wat we gewend waren. Toch wordt ontwikkeling in deze sterk veranderende samenleving steeds belangrijker. Webinars, virtual classrooms, e-learning modules: leren is tijd- en plaatsonafhankelijk geworden. Door leren maken we verbinding en genereren we energie om elkaar en Capelle toekomstbestendig te houden. 
 

 Hoe kom je bij de CapTalent Academie?

Via ZenWorks of de widget van CapTalent Academie op IRIS/GIJS

Of www.captalent-academie.nl

Inschrijven?

In de Opleidingskalender kun je je direct inschrijven voor een workshop of training zoals bijvoorbeeld Online faciliteren, Non-verbaal gedrag, Grenzen stellen of Storytelling.

Smaakt het online leren naar meer?

In de CapTalent-academie staat een groot aanbod aan e-learnings die je kunt volgen. Ook tref je handige instructies en inspirerende video’s: zogenaamde quicklearnings. Er staat bijvoorbeeld volop informatie over Word, Excel en Outlook.