Zomersafari van het A&O fonds

Datum: 30 mei 2022 | Agenda, Events, Nieuws

Op 30 juni 2022 organiseert het A&O fonds gemeenten de Zomersafari! 

Met de Zomersafari inspireren we je met de leukste workshops om op een andere manier naar je werk te kijken. Ellie Lust is keynotespreker op de Zomersafari van 30 juni 2022. A&O fonds Gemeenten organiseert de Zomersafari in Spant in Bussum. Deze Safari is ook online te volgen.

Zomersafari online en op locatie

De Zomersafari geeft je kennis en inzichten op het gebied van veranderen, nieuwe manieren van werken en vitaliteit. Deze editie staat in het teken van het vergroten van je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt van Safari zelfvertrouwen om zaken op het werk aan te pakken en je leert weerbaar te zijn om met veranderingen en tegenslagen om te gaan. Dit jaar is de Zomersafari zowel online als op locatie.

Ga voor het programma en om je in te schrijven naar de site van het A&O fonds. Alle medewerkers van de gemeente kunnen zich zonder kosten aanmelden bij het A&O fonds. Wil je zeker weten of de inschrijving goed is gegaan? Log dan in aeno.nl, klik rechtsboven op je profiel, en kies de  optie Mijn agenda. Daar vind je een overzicht van jouw inschrijvingen.