Onderzoek

Het is in deze tijd belangrijk om te zorgen dat je breed inzetbaar blijft. Zit je nog voldoende in je kracht? Levert het werk je energie of kost het je vooral energie?

Een manier om antwoorden op deze vragen te vinden is door je te oriënteren op talenten die je mogelijk nog meer hebt. We beschikken we over diverse leuke en inspirerende materialen om jou uit te dagen een volgende stap in je loopbaan te zetten.

Samen gaan we op onderzoek uit langs thema’s als Vitaliteit, Werkvermogen en Employability.

Vitaliteit
Richt zich op het behoud en de verbetering van de gezondheid van de medewerkers met daarin aandacht voor activiteiten ten behoeve van zowel het fysieke, mentale als sociale welbevinden van de medewerkers. Uitgangspunt is een energieke, veerkrachtige en fitte medewerker.

Employability
Richt zich op het behoud en het verhogen van vakmanschap door ontwikkelingsgerichte activiteiten te ondernemen om toegerust te zijn op huidige of toekomstige werkzaamheden. Maar is ook gericht op activiteiten om de thema’s Flexibiliteit en Mobiliteit om zowel de inzetbaarheid als de uitzetbaarheid te verhogen.

Werkvermogen
Richt zich op het behouden, stimuleren en activeren van een prettige werksfeer en werkplezier door activiteiten te ondernemen om motivatie, betrokkenheid en bevlogenheid bij medewerkers te verhogen. Maar ook zingeving en autonomie in het werk door ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en ideeën en verbinding met collega’s zijn cruciale factoren die bijdragen aan bevorderen van werkplezier en betrokkenheid.

Hoe kom jij verder in jouw loopbaan?

Hoe kom jij verder in jouw loopbaan?

Hoe kom jij verder in jouw loopbaan?Hoe kom ik waar ik wil zijn?Heb…

Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten? Waar krijg jij energie van?

Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten? Waar krijg jij energie van?

Om te weten wat je wilt leren of veranderen is het handig om…

Ontwikkelen in je loopbaan, een must!

Ontwikkelen in je loopbaan, een must!

Wat wil jij leren m.b.t. kennis, vaardigheden en/of gedrag? Wat wil jij verbeteren…

Doe jij je werk beter als je thuiswerkt?

Doe jij je werk beter als je thuiswerkt?

De afgelopen weken hebben wij verschillende berichten op Iris geplaatst over ‘Vitaal thuiswerken’.…

Hoe kunnen we jou het beste helpen?