Onderzoek

Het is in deze tijd belangrijk om te zorgen dat je breed inzetbaar blijft. Zit je nog voldoende in je kracht? Levert het werk je energie of kost het je vooral energie?

Een manier om antwoorden op deze vragen te vinden is door je te oriënteren op talenten die je mogelijk nog meer hebt. We beschikken we over diverse leuke en inspirerende materialen om jou uit te dagen een volgende stap in je loopbaan te zetten.

Samen gaan we op onderzoek uit langs thema’s als Vitaliteit, Werkvermogen en Employability.

Vitaliteit
Richt zich op het behoud en de verbetering van de gezondheid van de medewerkers met daarin aandacht voor activiteiten ten behoeve van zowel het fysieke, mentale als sociale welbevinden van de medewerkers. Uitgangspunt is een energieke, veerkrachtige en fitte medewerker.

Employability
Richt zich op het behoud en het verhogen van vakmanschap door ontwikkelingsgerichte activiteiten te ondernemen om toegerust te zijn op huidige of toekomstige werkzaamheden. Maar is ook gericht op activiteiten om de thema’s Flexibiliteit en Mobiliteit om zowel de inzetbaarheid als de uitzetbaarheid te verhogen.

Werkvermogen
Richt zich op het behouden, stimuleren en activeren van een prettige werksfeer en werkplezier door activiteiten te ondernemen om motivatie, betrokkenheid en bevlogenheid bij medewerkers te verhogen. Maar ook zingeving en autonomie in het werk door ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en ideeën en verbinding met collega’s zijn cruciale factoren die bijdragen aan bevorderen van werkplezier en betrokkenheid.

22 (nieuwe) beroepen die in 2022 op doorbereken staan

22 (nieuwe) beroepen die in 2022 op doorbereken staan

In een altijd leuke serie haalt SollicitatieLab aan het begin van elk jaar…

Het STAP-Budget van de Rijksoverheid

Het STAP-Budget van de Rijksoverheid

Opleidingsbudget aanvragen We hebben in Capelle natuurlijk ons eigen opleidings- en ontwikkelaanbod via…

Hoe kunnen we jou het beste helpen?