Flexcap

Datum: 30 maart 2020 | Doen!, Oriëntatie

FlexCap: Tijdelijke inzet en/of beschikbaarheid van werk

De basis op orde door samenwerking in Wendbaar organiseren en Persoonlijk leiderschap

Nu afgelopen week, en wellicht ook de komende weken thuiswerken de norm is geworden, bereiken de unit HR in toenemende mate berichten die zich grosso modo laten samenvatten in de volgende twee punten:

  1. Mijn werkzaamheden worden minder. Wat kan of moet ik doen?
  2. Er komt meer werk op mij en/of ons team af dan ik/we aankan/kunnen.

Is één van bovenstaande punten ook op jou van toepassing? Vanaf nu heb je de mogelijkheid om dit bekend te maken via FlexCap. FlexCap is het matchingplatform waar vraag en aanbod van werk op een centraal punt bijeenkomt. De inventarisatie en de eerste beoordeling op een ‘match’ zal gedaan worden door CapTalent.

Waarom mee doen?

Het mes snijdt aan twee kanten namelijk enerzijds werk je mee om samen in te spelen op de huidige situatie van werkzaamheden. Anderzijds maken we gebruik van elkaar kennis, ervaring en capaciteit waardoor we ook in deze uitzonderlijke tijden blijven werken aan het bevorderen van ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

De vragen zijn wellicht nieuw maar de aanpak sluit prima aan bij de thema’s (persoonlijk) leiderschap, eigenaarschap, initiatief en samenwerking waar we vanuit het project Toekomstgericht organiseren mee aan de slag zijn:

  • Met energie en mindset werken we slimmer samen en reageren we op ontwikkelingen door wendbaar te organiseren
  • Met talenten, drijfveren en vakmanschap leren we van elkaar en werken we samen aan resultaat en persoonlijk leiderschap.
  • Met de basis op orde geven we samen vorm aan de Capelse manier van werken in o.a. bereikbaarheid, dienstverlening en inspiratie.

Meedoen?

Heb je met één van bovengenoemde punten te maken en wil je gebruik maken van vraag en/of aanbod van FlexCap dan:

  • Heb je interesse?                           Kijk en reageer direct op het aanbod van FlexCap.
  • Ben je beschikbaar?                     Meldt je dan aan bij FlexCap.
  • Heb je werkzaamheden?            Zet de werkzaamheden direct in FlexCap.